Wie is EredienstCreatief

EredienstCreatief is een onafhankelijke stichting met als doel het bevorderen van vernieuwing van de christelijke eredienst. De stichting werkt aan deze doelstelling door het organiseren van symposia en studiedagen en door middel van deze website.

De kerkelijke achtergrond van de bestuursleden varieert van PKN via ‘kleine gereformeerde oecumene’ tot evangelisch.

Jaap Overeem (vz)- predikant en fagottist
Predikant in Stiens, veel bezig met opbouwwerk onder jeugd en jonge gezinnen en met liturgische vernieuwing. Studeerde kerkmuziek in Tilburg en theologie in Kampen, speelt in zijn vrije tijd piano en fagot.
Cindy Bubberman (pen) – finance professional, zangeres/muzikant
Was muzikant, bandleider en leider van de muziekgroep in een baptisten gemeente. Studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium en houdt zich bezig met diverse muziekstijlen en instrumenten: Piano, zang, gitaar, whistle – klassiek, folk, jazz, gospel, musical 
Kees van Setten - docent, theoloog en muzikant
Kees van Setten publiceerde diverse malen over muziek, liedcultuur en liturgie. Ook verzorgt hij workshops over de omgang met muziek en liedculturen in de kerk. Met het ensemble New Wine gaf hij concerten in Nederland, Oost- en Zuidoost-Europa.
Marc Volgers – muzikant en theoloog
Werkt in het dagelijks leven als programmeur. Studeerde HBO Theologie en is coördinator podiumbedieningen en muzikant (vnl. elektrisch gitaar) in een evangelische gemeente. Heeft een passie voor muziek in de gemeente en schrijft hierover op zijn blog. Stokpaardjes: aandacht voor lijden, psalmen, onregelmatige maatsoorten en op de juiste tel klappen.

Reacties

Wie is EredienstCreatief — 1 reactie

  1. Pingback: Muziek en zang in Coronatijd | Eredienst Creatief