Neem deel aan het Online Calvin Symposium on Worship Program 2021 (gratis!)

CICW

Mis het niet…Livestream sessies, wereldwijde erediensten, panel-discussies, interviews met experts, allemaal online beschikbaar, bijna de hele maand januari!

Het online symposium van Calvin Institute of Christian Worship is geopend en opengesteld voor gratis deelname. Vanwege de wereldwijde pandemie wordt het symposium nu volledig online gehouden. Je kunt je eenvoudigweg aanmelden en een schat van informatie en inspiratie staat tot je beschikking.

Het aanbod van het symposium is zeer breed. Van de uitdagingen van online vieringen tot de joodse wortels van de christelijks eucharistie, van de theologie achter het vroege Christendom tot het aanmoedigen van de jeugd tot kerk- of aanbiddingsleiders.

Neem vooral ook eens een kijkje in de “Global Psalm Gallery” en beleef Psalm 13 in het Cantonees of psalm 150 voor fluit solo.

Het Calvin Institute Of Christian Worship is verbonden aan de Calvin University en Calvin theologisch seminarium in Michigan. CICW legt zich erop toe, de mogelijkheden van een christelijke kunstopleiding en een theologisch seminarium met elkaar te verbinden en optimaal te benutten. Met name de interdisciplinaire expertise en het internationale karakter van beide instituten, bieden unieke mogelijkheden om te werken vanuit een breed perspectief. Studenten en docenten werken intensief samen met kerken en Christelijke organisaties vanuit allerlei tradities.

Het jaarlijks symposium van het Calvin Institute is voor Eredienst Creatief een belangrijke bron van kennis en inspiratie. Kijk met ons mee over de grenzen van kerkmuren, kom los van cultureel bepaalde gewoontes en laat je inspireren. Een unieke kans tot lokale vernieuwing en verrijking door de verbinding te zoeken met Christenen over de hele wereld.

Aarzel niet… en schrijf je in! Het symposium duurt van 6 tot 26 Januari.

https://worship.calvin.edu/symposium/online-calvin-symposium-on-worship-program


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *